Huisregels

1. Ons hotel is geheel rookvrij. Het is dan ook niet toegestaan om in de hotelkamers en/ of publieke ruimten te roken, ook niet met geopende deuren of ramen. Ook is het verboden om rookmelders af te dekken/ te demonteren. Bij overtreding van deze regel(s) is het hotel bevoegd aangifte bij de politie te doen en zal een boete van ten minste € 250,- worden opgelegd.

2. Wij verwachten dat de eigendommen van het hotel weer in nette staat worden achtergelaten. Wij behouden ons het recht voor om kosten te belasten, als dit niet nageleefd wordt. Het bedrag is afhankelijk van de schade.

3. Het hotel is niet aansprakelijk voor eventuele diefstal, verlies en/ of beschadiging van goederen. Waardevolle spullen dienen hiervoor te worden opgeborgen in de kluis.

4. De kamer sleutel dient bij uitchecken ingeleverd te worden bij de receptie.

5. Door het tekenen van het registratieformulier geeft u ons toestemming voor het bewaren van uw persoonsgegevens voor non-commerciële doeleinden.Uw gegevens worden voor 1 jaar bewaard indien er geen nieuwe reserveringen zijn. Uw gegevens worden NIET gedeeld met derden. Indien gewenst kunnen uw gegevens na het verblijf worden verwijderd.

6. De Uniforme Voorwaarden Horeca worden te allen tijde toegepast binnen ons hotel.